Zaterdag 31 oktober 2020: Halloween (avond) (Egels, Castors, Wezels, Vossen)
(jeugdwerking)

Het is weer tijd om te griezelen! Op deze activiteit komen er dode mensen, wezens en dieren weer tot leven om jullie zielen te veroveren. Zin om te griezelen en te ontkomen aan deze monsters? 

Ook de leiding zal deze keer meegriezelen met jullie want onze Vossen zullen deze activiteit voorbereiden voor jullie!. Benieuwd wat ze voor jullie in petto hebben?

Kom dan zeker zaterdag naar ons lokaal van 16:00u. tot 19:00u

Voor de wezels is deze activiteit tot 22:30.

Tot dan!

Jullie griezelige Vossen.

Moehahaha


Zaterdag 7 november 2020: Paddenstoelenwandeling (Egels, Castors, Wezels, Vossen)
(jeugdwerking)

In de herfst gebeurt er van alles in het bos: de bladeren vallen van de bomen, paddenstoelen schieten als... paddenstoelen uit de grond en dieren beginnen aan hun wintervoorraad. Op deze tocht leren we hier van alles over bij! 

Deze activiteit gaat door in Groenhovebos. We spreken stipt af om 09:00 aan de parking van het Groenhovebos. (Bosdreef, 8820 Torhout)

Tot dan! De Verrekijkerleiding.


Zaterdag 14 november 2020: Probeer et ut! (Wezels & Vossen)
(jeugdwerking)
Zaterdag 21 november 2020 t.e.m. Zondag 22 november 2020: Weekend van de natuur (Wezels & Vossen)
(jeugdwerking)

Ook voor de wezels en de vossen hebben we heel wat dingen voorbereidt. Voor jullie duurt deze activiteit tot zondag 22 november om 12u. 

Draag warme en droge kledij die vuil mag worden, eventueel een regenjas, en breng ook een paar stevige schoenen of laarzen mee. Vergeet ook zeker je lunchpakket niet voor middags. S’Avonds voorziet de leiding eten voor jullie in het lokaal. Als je wil kan je blijven slapen; vergeet dan ook je toilettas en slaapgerief niet mee te nemen (slaapzak, matje/matras/veldbed, eventueel een hoofdkussen en een pyjama). Gelieve je ten laatste op donderdag 17 november in te schrijven door een mailtje te sturen naar jeugd@verrekijkerlichtervelde.be. Geef ook aan of je blijft eten en slapen

Tot dan!

Groetjes 

Verrekijkerleiding


Zaterdag 21 november 2020: Dag van natuur (Egels, Castors, Wezels, Vossen)
(jeugdwerking)

Traditiegetrouw steekt de Verrekijker op de Dag van de Natuur een handje toe aan de natuur. Dit jaar is dit niet anders. Daarnaast zijn er ook terug een aantal leuke spelletjes voorzien voor jullie. Deze activiteit gaat door van 9u tot 12u aan het lokaal.

Tot dan!

Groetjes

Jullie leiding


Zaterdag 5 december 2020: Professor bovist en het Verrekijker laboratorium (Egels, Castors, Wezels, Vossen)
(jeugdwerking)

Samen met Professor Bovist gaan we op onderzoek in het verrekijker laboratorium. Ben je benieuwd wat we allemaal zullen ontdekken? Of wil jij meehelpen aan onze proefjes om meer te weten te komen? Kom dan van 9:00 tot 12:00 naar het verrekijkerlokaal.

Tot dan

Groetjes


Vrijdag 18 december 2020: Filmavond (Egels, Castors, Wezels, Vossen)
(jeugdwerking)

Na al die lange en lastige examens is het tijd voor wat ontspanning. We maken het gezellig in het lokaal, nemen er een hapje en een drankje bij en zetten ons klaar voor het witte doek. Als je wil mag je een dekentje of kussen meenemen. Deze activiteit begint om 17:30u in het lokaal (Molenlaan 38). Omstreeks 20u00 keren de Egeltjes en Castors huiswaarts. Voor de Wezels en de Vossen duurt deze activiteit tot 23u.

Activiteiten feed