Zaterdag 6 maart 2021: Padden & Afval
(jeugdwerking)

Op zaterdag 6 maart zetten wij ons beste beentje voor om de natuur erop vooruit te helpen. Zoals de afgelopen weken splitsen we opnieuw de groep op in egels en castors. We verwachten iedereen met een fluohesje aan om 9 uur aan het lokaal.

Egels: Trek jullie laarzen en vuile kleren aan, en wacht met douchen tot na de activiteit want wij gaan de beken en bermen van Lichtervelde terug bewoonbaar maken voor salamanders, padden, libellen en waterplanten!

Castors: Ook jullie gaan zich deze week inzetten voor het goed doel, zijnde de amfibieën. Deze nuttige beestjes hebben het dezer dagen moeilijk om tot de overkant van de weg te geraken, dus helpen wij ze een handje. Trek handschoenen en stevige stapschoenen aan en bereid je voor op een supertoffe en leerrijke activiteit!

 

Inschrijven is verplicht. Dit kan door een mailtje te sturen naar jeugd@verrekijkerlichtervelde.be, ten laatste de laatste donderdag voor de komende activiteit. 

Zaterdag 27 maart 2021: Volksche spelen
(jeugdwerking)

Gaarne geziene wezels en vossen

Zoals Pieter Bruegel de Oude het ooit zeer schoon ter taferele heeft gebracht, willen wij U van harte inviteren op ons volksche festijn! Haal Uw oude netkousen van onder het stof en trek Uw Peaky Blinder-claque en -gilet aan. Een korte broek met lange kousen voor de lefgozers... Wie piekfijn uitgedost komt, krijgt mogelijkerwijs wel de eer om bovenaan de rangschikking te prijken! Tot zaterdag 27 maart, van 16 uur tot 19 uur.

Activiteiten feed