Maandag 8 juli 2019 t.e.m. Zondag 14 juli 2019: Kamp (castors, wezels en vossen)
(jeugdwerking)

Castors, wezels, vossen: Binnen enkele maanden is het weer zover! Van 8 juli t.e.m. 14 juli gaat het jaarlijkse verrekamp terug door. Het thema van dit jaar zullen we nog even geheim houden, maar gegarandeerd plezier! Voor de castors, wezels en vossen gaat het kamp op 8 juli om 9u van start. Tijdens het kamp kamperen jullie 4 dagen bij het lokaal. Op vrijdag gaan we op verplaatsing kamperen op de kampeerweide van de hopper (Merkemveldweg 15, 8210 Zedelgem). Het kamp eindigt daar ook op 14 juli om 12:00

De leiding staat in ieder geval al te popelen om erin te vliegen! Jullie ook? Je kan je nu al inschrijven bij Gilles: 0476706610 of gilles.august@outlook.com. Gelieve ten laatste op 21 juni je in te schrijven. Als je vragen hebt, kan je eveneens bij Gilles of bij iemand anders van de leiding terecht.

Wanneer je ingeschreven bent, ontvang je ongeveer één week voor de aanvang van het kamp het kampboekje. Dit boekje bevat alle praktische info die je nodig hebt voor het kamp, alsook het kampthema en enkele interessante weetjes (die misschien nog van pas kunnen komen).

De kostprijs voor het kamp bedraagt 75 euro voor de hele week (maaltijden en activiteiten inbegrepen). Gelieve ten laatste tegen 21 juni het bedrag over te schrijven op het rekeningnummer van de Verrekijker: BE89 0682 4823 8585, met vermelding van “kamp” en je naam, of af te geven op één van de volgende activiteiten bij iemand van de leiding.

Tot op het kamp!

Deel op Facebook